Başkan Özselek'in Mevlid Kandili mesajı

10-12-2016

Başkan Özselek'in Mevlid Kandili mesajı

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Seyit Faruk Özselek, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Seyit Faruk Özselek, Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz‘in doğumu vesilesiyle kutladığımız ve maddi manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bir Mevlid Kandili’ne daha kavuşmanın heyecan ve sevincinin yaşandığını belirtti.

Özselek mesajında "Peygamberimizi, içimizde ve çevremizde yeniden anlamak ve O’nun bize kazandırdığı, kardeşlik, sevgi, dostluk, güven, samimiyet, tevazu, hoşgörü, sadakat, vefa, haklının yanında yer alma, hak ve doğru olanı temsil etme gibi değerlere hayatımızda işlerlik kazandırmalıyız. Bu güzel günde yapılan duaların çevremizdeki sıkıntıların giderilmesinde etkili olacağı kesindir. Bu vesileyle tüm meslektaşlarımın, hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin Mevlid Kandilini tebrik ederim." dedi.