Başkan Özselek'ten Regaib Kandili mesajı

29-03-2017

Başkan Özselek'ten Regaib Kandili mesajı

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Seyit Faruk Özselek, üç aylar ve Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kandillerin insanlar arasında, komşuluk, akrabalık, kardeşlik ve dayanışma duygularını artıran, iç dünyalarının aydınlanmasına vesile olan çok özel geceler olduğunu belirten Başkan Özselek, “Mübarek üç aylar Regaib Kandiliyle başlayan, bin aydan hayırlı Kadir Gecesi'yle zirveye ulaşan, Ramazan Bayramıyla da maddi ve manevi alanda bayrama dönüşen manevi yükseliş ve bağışlanma aylarıdır. Regaib Kandili'nin bereket ve nimetlerinden tüm insanlığın faydalanması, RegaiB Kandili'nin ülkemize huzur getirmesi, birlik ve beraberlik duygularımızın güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum. İştirak edeceğimiz bu mübarek zaman dilimini fırsat bilerek, yüce dinimizin bizden istediği, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insanî ve ahlâkî meziyetlerin yaygınlaşmasına gayret göstermeliyiz. Regaib Kandili'nin de bu anlamda, toplum hayatımızda çok özel bir önemi ve vazgeçilmez bir yeri vardır. Bu düşüncelerle başta meslektaşlarım olmak üzere Konyalı hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin kandilini kutlarım" dedi.