Başkanımız Seyit Faruk ÖZSELEK’in 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

14-07-2018

15 Temmuz 2016 tarihinde Ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kast eden terör örgütü mensupları ve işbirlikçileri yüce Türk milletinin tokadını yemiştir.

Bu hain darbe girişimi, vatanı ve milleti için gözünü kırpmadan şehit olan 249 vatan evladının, yüzlerce gazinin, meydanlarda nöbet tutan milyonların azmi ve cesareti ile bertaraf edildi. Hain darbe girişiminin başarısız olması için nice vatandaşımız bu ülkenin bekası ve ilelebet yaşaması için canlarından vazgeçtiler. Hepsini rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

15 Temmuz gecesinde milletimiz gencinden yaşlısına, erkeğinden kadınına fark etmeden demokrasimize, birliğimize ve bütünlüğümüze kast etmek isteyen darbeci hainlerin silahlarına, tanklarına, uçaklarına karşı canlarını hiçe sayarak kendilerini siper etmiştir. Tarihte eşi görülmemiş cesaret ve kararlılıkla, ülkemize ve demokrasimize sahip çıkmıştır.

Biz meslektaşlar olarak demokrasiden yanayız ve demokrasiye yönelik her türlü girişimin karşısındayız. Konya SMMM Odası olarak geçmişte olduğu gibi bundan sonra da demokrasinin savunucusu olmaya devam edeceğiz. Yüce Allah’tan böylesine hain bir girişimin bir daha tekrarlanmamasını niyaz ediyorum.  Bir kez daha ülkemizin birliği ve devletimizin bekası için canlarını feda ederek şehadet şerbetini içen aziz şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet diliyor, tüm şehit ve gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.