Oda Başkanımızdan Ramazan Bayramı Mesajı

15-06-2018

Oda Başkanımızdan Ramazan Bayramı Mesajı

Bayramlar toplumsalbirliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğunolarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostlukve kardeşlik hislerinin güçlendiği günlerdir. Bütün bu değerleri barındırandinimizin Rahmet, mağfiret ve kurtuluş ayı olarak nitelendirilen on bir ayınsultanı Ramazan Ayının bitmesinin ardından Ramazan Bayramını kutlamaktayız.

Bizim kültürümüzde,komşusu aç yatarken tok yatmamak, mağdur ve mazluma sahip çıkmak, öksüz veyetimi sevindirmek vardır. Ramazan ayında ve bayramlarda bu duygularımızı enüst düzeyde sergilediğimiz önemli zaman dilimlerinden bir tanesidir.

Dini bayramlarımızsevgi ve barış içinde küslüklerin bitirilmesinin sağlandığı, mutluluklarınçoğaldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk duygularının en üstseviyeye çıktığı, manevi açıdan özel günlerdir. Ramazan Bayramının Ülke olarakbirlik ve beraberliğimizin artmasına vesile olmasını diliyorum.

Ramazan Ayı içinde tutulan oruçların, yapılanyardımların kabul olması dileğiyle, Ramazan Bayramı’nın Milletimize ve İslam Âleminebarış, huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini temenni ediyor, baştameslektaşlarım olmak üzere, hemşerilerimin ve tüm İslam Âleminin RamazanBayramını en içten dileklerimle kutluyorum.