Üye Sicil Belgesi ve Faaliyet Belgesini Web Sitemizden Elektronik İmzalı Olarak Alabilirsiniz.

ÜYE SİCİL BELGESİ ve FAALİYET BELGESİNİ
WEB SİTEMİZDEN ELEKTRONİK İMZALI OLARAK ALABİLİRSİNİZ

Değerli Meslektaşım,

Bilişim alanında vermiş olduğumuz hizmetlere bir yenisini ekleyerek, Oda Sicil ve Faaliyet Belgesini Odamıza gelmeden veya kargo gerektirmeden hızlı bir şekilde size ulaştırıyoruz.

5070 Sayılı Elektronik İmza Kanunu, elektronik imzanın ıslak imza ile aynı hukuki sonucu doğuracağını belirtir. Bu kanunun sağladığı kolaylık, ilgili belgelerin Odamız tarafından elektronik olarak imzalanarak size dijital ortamda iletilmesini sağlıyor olmasıdır.

Web sitemizde bulunan Üye işlemleri menüsünden kendi şifreniz ile girip Faaliyet Belgesi veya Oda Sicil Belgesini aynı iş günü içerisinde alabilirsiniz. Elektronik imzalı belge için Odamız İnternet Şubesi, "Faaliyet & Oda Sicil Talep" sayfasından "Elektronik İmza" seçeneğini tıklayarak belge başvurusunda bulunabilirsiniz.

Başvurunuz ardından belgeniz hazırlanıp imzalanacak ve size elektronik imzalı dosyayı görüp indirebileceğiniz linki içeren bir bilgilendirme e-postası gelecek. Linki veya belgenin doğrulama kodunu, belgeyi kullanmak istediğiniz kuruma iletmeniz yeterlidir.

Bilgilerinize sunar, çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.

Konya SMMMO - Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası
İhsaniye Mh. Derviş Hilmi Sk. No:4 Selçuklu/Konya Tel: 0 332 350 64 64 Faks: 0 332 351 18 18 - ksmmmo@ksmmmo.org.tr