Oda Başkanımız ÖZSELEK'in 17. Anadolu Odaları Eğitim Semineri Teşekkür Mesajı

Konya SMMM Odası olarak düzenlemiş olduğumuz 17. Anadolu Odaları Eğitim Seminerimiz 1-4 Ekim 2017 tarihlerinde Sueno Hotels Deluxe Belek’te yoğun bir katılımla başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. Seminerimize katılarak bizleri onurlandıran, Kamu Gözetimi Kurumu Başkanı Sayın Genç Osman YARAŞLI, KGK İkinci Başkanı Sayın İmdat ERSOY, Gelir İdaresi Başkan Yardımcısı Sayın Yıldırım BOZBIYIK, TÜRMOB Genel  Sekreteri Sayın Yahya ARIKAN ve Yönetim Kurulu Üyelerimize, Denetim ve Disiplin Kurulu Üyelerimize ve seminerimize Türkiye’nin dört bir yanından gelerek bizleri yalnız bırakmayan değerli Oda Başkanlarımıza ve yöneticilerimize, çok kıymetli meslektaşlarıma, basınımızın güzide temsilcilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bizlere sunumlarıyla katkı sağlayan konuşmacılarımız KGK Başkan Yardımcısı Sayın Rafet DİLMEN’e, KGK Eğitim ve Yetkilendirme Daire Başkanı Sayın Uğur HANCIOĞLU’ na, KGK İnceleme Daire Başkanı Sayın Mehmet ŞİRİN’e, GİB Başkan Yardımcısı Sayın Yıldırım BOZBIYIK’a, Grup Başkanları Sayın Mustafa AK ve Abdullah KARABOYACI’ ya, Kırşehir SMMMO Başkanı Sayın Özgür ALBAYRAK’a, E.SGK Başmüfettişi Sayın DR. Resul Kurt’a bizleri bilgilendirdiklerinden dolayı teşekkürlerimi sunar, başarılarının devamını dilerim.

17. Anadolu Odaları Eğitim Seminerimiz bizlere bilgilerimizi tazeleme, güncel konularda bilgi sahibi olma imkanı sunan yararlı bir seminer olmuştur. Gündelik hayattaki meşguliyetlerimizden bir nebze uzaklaşıp nefes alma imkanı sağlamıştır. Bir sonraki seminerimizde buluşmak dileğiyle herkese tekrar teşekkür ederim.

Oda Başkanı

Konya SMMMO - Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası
İhsaniye Mh. Derviş Hilmi Sk. No:4 Selçuklu/Konya Tel: 0 332 350 64 64 Faks: 0 332 351 18 18 - ksmmmo@ksmmmo.org.tr