Oda Başkanımız Özselek’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Konya SMMMO Başkanı Seyit Faruk Özselek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Seyit Faruk Özselek mesajında şunları kaydetti:

"Cumhuriyetimiz; Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve yüce milletimizin yaşanılan onlarca zorluğa ve sıkıntılara karşın kesin bir kararlılık ve gayret göstererek, tarihte eşine çok az rastlanır bir başarıyla kazanılmış Milli Mücadelemizin sonucunda, Türk Milleti’nin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulmuştur. Bu nedenle yüce Türk Milleti olarak, bizlere emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti’ni, huzur ve refah dolu yarınlara ulaştırmak en önemli görevimizdir. Bağımsızlığımız ve hürriyetimiz için el birliği ile çalışmalıyız, Cumhuriyetimize her zaman ve her konumda sahip çıkmalıyız. Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne ve ulusumuzun birliğine her zaman çok önem vermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin 94. yıldönümünü gururla ve kıvançla kutlamaktayız. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha yâd ediyor, Cumhuriyet Bayramınızı yürekten en kalbi sevgilerimle kutluyorum.” dedi.

Konya SMMMO - Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası
İhsaniye Mh. Derviş Hilmi Sk. No:4 Selçuklu/Konya Tel: 0 332 350 64 64 Faks: 0 332 351 18 18 - ksmmmo@ksmmmo.org.tr