Karşılaştırmalı Hesaplamalar ve Simülasyonlarla: Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri ve Teknopark Firmalarına Sağlanan İstisna, Destek ve Muafiyetler Toplantısı Hakkında

Bölgemizdeki üretim ve hizmet sektörü firmalarının Ar-Ge ve inovasyon desteklerinden etkin biçimde yararlanmasını sağlamak üzere üst düzey yöneticilere için Konya Sanayi Odası'nın düzenlediği “Karşılaştırmalı Hesaplamalar ve Simülasyonlarla: Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri ve Teknopark Firmalarına Sağlanan İstisna, Destek ve Muafiyetler” konulu Bilgilendirme Toplantısı duyurusudur.

Memiş Kütükcü

Konya Sanayi Odası

Konya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü

InnoPark A.Ş.

Yönetim Kurulu Başkanı

Konuşmacı : Cem Arslan (“Ar-Ge Tasarım ile Teknokentlerde Vergi ve Muhasebe Uygulamaları” kitabının yazarı )

Tarih: 1 Aralık 2017

Yer: Konya Sanayi Odası Konferans Salonu

Saat: 14:30

İçerik:

·  Ar-Ge ve Tasarım faaliyetlerini Teknoloji Geliştirme Bölgelerinde veya Ar-Ge veya Tasarım Merkezi kurarak yürüten/yürütmeyi planlayan firmaların diğer firmalara göre elde edeceği kazanç ve avantajlar karşılaştırmalı hesaplamalarla ve simülasyonlarla anlatılacaktır.

·  Toplantıda, TGB’lerde veya Ar-Ge ve Tasarım merkezlerinde geliştirilen ürünlerin seri üretiminde elde edilecek vergisel muafiyet ve istisnalar açıklanacak, 18.06.2017 tarihinde yürürlüğe giren 7033 sayılı “Sanayinin Geliştirilmesi Ve Üretimin Desteklenmesi hakkındaki Kanun” ile yapılan değişiklik ve ilave destekler hakkında da bilgi verilecektir.

·  Soru ve cevaplar

Konya SMMMO - Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası
İhsaniye Mh. Derviş Hilmi Sk. No:4 Selçuklu/Konya Tel: 0 332 350 64 64 Faks: 0 332 351 18 18 - ksmmmo@ksmmmo.org.tr